World Diabetes

Kakao grupa doo Je podržao Svjetski je Dan šećerne bolesti gljivične Koji Je u pokroviteljstvu OD Ministarstva zdravstva, Odjela ZA Zdravstvo, blagostanja I Veterana Grada Zagreba, TE zdravstvenih PA dijabetičkih civilnih društava ( HSDU , ZADI, petica) i hrvatskih poznatih osoba, Veliki javni događaj Je privukao mnoge zagrebačke građane da provjeravaju svoj krvni tlak i razinu glukoze u krvi, a uz našu podršku mogu se i zaustaviti nakon što su u skladu s šalicom kave Gold Choxa 3 u 1 i zlatnom Choxa bijelom čokoladom. Mnogi su podijelili svoje pozitivne dojmove nakon što smo pili piće, ugodno iznenađeni kavom i čokoladnim napitcima zaslađenim šećerom.
Sudjelovanje u velikom broju, gužva u našim kaavanima i čokoladnim kućicama, i onyl pokazuje koliko je važno obratiti pažnju poboljšavajući vašu prehranu kroz kontrolu unosa šećera. To je prehrambena kontrola točka gdje se zaslađeni proizvodi iz stevije mogu pokazati izvrsnim izborom. Sigurno je ne samo izbor za bolesnike s dijabetesom tipa 1 i tipa 2, kao i za nedijagnosticirane buduće bolesnike, nego kao zdravstveno i prirodni prehrani za kontrolu tjelesne težine i drugih koji imaju za cilj održavanje zdravog načina života i izbjegavanje dijabetesa i pretilosti scenarij za njihovu Život.

                                       


Our Gold Choxa and SteviQ line of products are now available in retail, supermarkets and in many caffe and restaurants. Look for our products in all Interspar, Kaufland and Super Konzum shopping centers!


We proudly present you that the new and unique Gold Choxa coffee 3 in 1 line of products is available. Check your local caffe, bar or restaurant for our assortiment of fine coffee, cocoa and hot chocolate beverages sweetened with stevia, without sugar.

Gold Choxa Coffee 3 in 1 sweetened with SteviQ, a stevia based natural solution, with added inulin is coming in 3 flavours:

  • Gold Choxa Original
  • Gold Choxa Vanilla
  • Gold Choxa Chocolate


Please follow Gold Choxa page for more exciting news wil follow!