O nama

o_nama_head

Cacao group d.o.o. je u 20 godina postojanja postala tvrtka koja je sinonim za vrhunsku kvalitetu, inovativnost uz snažnu orijentaciju funkcionalnih svojstava naših proizvoda prema zdravstvenim koristima. Kvalitetu osiguravamo birajući samo vrhunske sastojke i najsuvremeniju tehnologiju u proizvodnji. Najveća tajna naše jedinstvene recepture čokolade i kakaa je potpuna zamjena šećera stevijom, prirodnim zaslađivačem na bazi biljke stevije. Sloboda uživanja u punini okusa i svojstava svog omiljenog napitka ali bez dodanog šećera, čini iskustvo Gold choxa linije proizvoda prirodnim i zdravim izborom. Malo je proizvoda u kojima možete uživati u punom smislu, znajući da su dobri za vas u svakom pogledu. Užitak u čokoladnom napitku, kavi ili šalici toplog kakaa nije samo luksuz je za tijelo i dušu, kada birate Gold Choxa funkcionalne napitke činite i dobar potez za svoje zdravlje. Naši su proizvodi vrhunske delicije proizvedene od najkvalitetnijih sastojaka, nutricionistički balansirani kao proizvodi koji će osvojiti i najizbirljivija nepca.

O NAMA

SADAŠNJOST

Tvornica čokolade CACAO group d.o.o. je pionir u Hrvatskoj. Svojim konstantnim ulaganjem u tehnologiju i napore za poboljšavanjem recepture, možemo s ponosom tvrditi da smo prva tvornica čokolade u Europi koja vruću čokoladu zaslađuje isključivo prirodnim sladilom, stevijom. U stalnoj mijeni tržišne ponude naša tvrtka pratim vodeće tržište trendove u svijetu prehrane, tražeći odgovore na zahtjeve potrošača koji sve više traže prirodne i zdrave proizvode.

Ali, naši proizvodi ne znače samo matematičku zamjenu šećera sa stevijom, otišli smo i korak dalje. Uz dodatak inulina podigli smo korisnu dobrobit za probavu i uz tako obogaćena topiva vlakna u sadržaju proizvoda dobili liniju funkcionalnih proizvoda. Gold Choxa proizvodi imaju značajnu konkurentska prednost u odnosu na konvencionalno napitke sa šećerom, jer se razlikuju svojim funkcionalnim učinkom koji obogaćuje korištenje stevije umjesto šećera kao baze za zaslađivanje svih proizvoda iz našeg asortimana.

Kvalitetu proizvoda potvrđuju certifikati sa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, te o zdravstvenoj ispravnosti u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”.

img_halfimg_half

VIZIJA

Inovativnost je naša pokretačka snaga u proizvodnji a kvaliteta glavno mjerilo. Zdravo i prirodno može biti izbor za mnoge koji danas traže rješenje za svoje zdravstvene probleme ili gledaju načine kako ih izbjeći kontrolom unosa šećera. Naša je vizija ponuditi tržištu inovativne prirodne i zdrave proizvode koji ulaze u kategoriju zdravih napitaka. Uz aktivno promicanje zdravih prehrambenih navika želimo u ponudi naših napitaka omogućiti dostupnost, kvalitetu i prepoznatljivu prehrambenu vrijednost širokom sloju potrošača. .

MISIJA

Promjena zdravih navika moguća je samo kroz dostupnost pravih prehrambenih izbora. Kroz distribuciju svojih proizvoda u različitim kanalima naša je misija omogućiti dostupnost proizvoda svima i bez ograničenja, tako da izbor bez šećera ima svoje mjesto na svakoj polici trgovine, posluženoj čaši. Uz vrlo pozitivan prijem naših proizvoda od strane zdravstvenih udruga želimo kroz jačanje suradnje i promicanje zdravstvenih koristi zdravih sastojaka približiti Gold Choxa proizvode najširem krugu potrošača i onih koji trebaju proizvode bez šećera. Briga za potrošača i vrhunsku kvalitetu proizvoda, društveno-odgovorno poslovanje i humanitarne aktivnost je sastavni dio našeg poslovanja i doprinos zdravoj promjeni prehrambenih navika društva i lokalne zajendice.

CILJ

Pozicionirati se na tržištu kao prepoznatljivo ime za kvalitetu proizvoda koju prate inovativnost, dostupnost i razumijevanje potreba tržišta. Biti predvodnik trendova u prehrani i aktivan sudionik na tržištu.

DUGOROČNI CILJ

Proširiti asortiman proizvoda i ponuditi cjelovit zdrav program proizvoda kroz prepoznatljive i dosad izvrsno prihvaćene nutritivne kvalitete sastava naših proizvoda.

GLAVNE VRIJEDNOSTI TVRTKE

  • Briga o nutricionističkoj funkcionalnosti naših proizvoda za naše korisnike
  • Integritet prema zaposlenicima, partnerima i krajnjim korisnicima
  • Solidarnost, društvena odgovornost, doprinos zajednici
  • Aangažman u kreiranju zdravstvene prevencije društva, inkluzija