O proizvodima

Gdje možete kupiti naše proizvode?

U maloprodaji potražite naše proizvode u svim poslovnicama dm-a

Veleprodaja

HORECA – za distribuciju prema ugostiteljima molimo kontaktirajte našeg distributera:          
RETAIL – za distribuciju kroz prodajna trgovačka mjesta molimo kontaktirajte našeg distributera:

SteviQ i Gold Choxa – proizvodi zaslađeni bez šećera

Problem pretilosti i uz nju vezanih kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa danas je vodeće pitanje javnog zdravlja kod nas i u svijetu. Procjene su da u Hrvatskoj svaka deseta odrasla osoba ima šećernu bolest, odnosno oko 400.000 oboljelih odraslih osoba. Od tog broja 40% još nema postavljenu dijagnozu, pa niti ne zna za svoje stanje. U tom smislu, nova preporuka Svjetske zdravstvene organizacije su da se dnevni unos šećera u prehrani ograniči na 5% ukupnog unosa kalorija. U mjerama to iznosi 25 g ili 6 čajnih žličica dnevno. Evidentno je da su promjene u prehrani populacije nužne, s posebnim naglaskom na uravnotežen unos kalorija i zdrav način života. Ali ustaljene navike se teško mijenjaju, i tu valja imati razuman i prilagođen pristup. Potreba za slatkim je stvarna jer se temelji na određenoj razini slatkoće koju naša čula očekuju. Stoga je odlično rješenje postepeno smanjivati unos šećera, ali bez naglog prekidanja slatkih obroka.

kutije_salice_naslovnaproizvodi_razbacanoprint_kapljica5

Zamjene za šećer su već dugo poznate, ali tek je pojava prirodnih beskalorijskih sladila na bazi stevije (Stevia rebaudana) donijela promjenu. Stevija u kombinaciji s eritritolom je spoj sigurnosti i slatkoće koja se lako i harmonično spaja s okusima kave, kakaom, tamnom i bijelom čokoladom. Slatki glikozidi stevije ne daju našem organizmu kalorije, zato su bili idealan kandidat za zamjenu šećera. U Gold choxa liniji proizvoda koristimo SteviQ kao sjajnu kombinaciju stevije i eritritola, a funkcionalnost proizvoda dodatno je oplemenjena inulinom dobivenim iz cikorije. Prehrambena vlakna su važna za redovitu funkciju probave i zdravlje naših dobrih bakterija. Ova kombinacija čini naše proizvode jedinstvenim u ponudi na tržištu, prihvatljive dijabetičarima jednako pogodne svim ljubiteljima slatkog koji žele ili trebaju ograničiti svoj dnevni unos šećera, ali bez odricanja osjećaja slatkog. Osim što pomažu u kontroli unosa šećera, obogaćuju prehranu i sadržajem vlakana. Smanjene su energetske vrijednosti i dolaze u nekoliko varijanti okusa.

Sigurnost sastojaka, nutricionistički dizajn krojen za blag i koristan učinak na probavu, vrhunska kvaliteta sastojaka čini Gold Choxa liniju prvim izborom kave 3 u 1 te kakao i čokoladnih napitaka bez dodanog šećera. Moguće je, smanjivanje unosa šećera ne mora biti znak siromašenja proizvoda zbog odricanja slatkoće šećera, jer zamjena može uz prave proizvode i obogatiti našu prehranu korisnim sastojcima.

steviq_zoom_vrecica3print_bijela_odozgo_prah

Gold Choxa 3 u 1 kava SteviQ

Kava je u našoj tradiciji najviše konzumirani topli napitak. To je stimulans čije djelovanje poznaje i koristi veliki broj korisnika. Osim toga, to je i najvažniji društveni događaj, početak dana i jedinstvena prilika za okupljanje obitelji, prijatelja ili poslovni sastanak. Iako većina ljudi pijenje kave doživljava kao gurmanski užitak i društvenu kategoriju, sve je veći broj onih koji u svom omiljenom napitku pokušavaju uživati bez dodatka šećera.
Gold Choxa instant kava 3 u 1 SteviQ je upravo idealno primijenjen recept za traženo rješenje. Steviq je beskalorijsko sladilo u kombinaciji stevije i eritritola daje pravu mjeru slatkoće koja može odgovoriti na zahtjeve čak i gurmanski osjetjlivog nepca. Pritom ne remeti punoću arome i osjećaj fine kave koji nepce prepoznaje. Probajte sve okuse i odaberite svoju omiljenu aromu 3 u 1.

Vanilija
Original
Čokolada

GoldChoxa3in1coffeeglassGoldChoxa_coffee_3in1

Gold choxa 3 u 1 SteviQ vanilija

Aromatični okus vanilije daje kavi blag, fantastičnog okus. Visok sadržaj kave, bez dodanog šećera, kokosova masti i vlakna inulina, izdvajaju u jedinstven funkcionalni proizvod snižene energetske vrijednosti. Može se pripremiti s vodom ili uz dodatak mlijeka, za vrhunski osjećaj užitka u kavi, ali na način bez opterećenja šećerom.

Gold choxa 3 u 1 SteviQ čokolada

Čokolada je prvi izbor okusa, a mnogima i jedini izbor. Uz visok udio kave i kakao udjela, Gold Choxa okusa čokolade predstavlja najbolje od oba svijeta, sljubljena u kombinaciju čarobnog okusa, bez šećera. Neodoljiva aroma te funkcionalna vrijednost u vlaknima cikorije obogaćenom sadržaju smanjene energetske vrijednosti i bez dodanog šećera, čine Gold Choxa prvim izborom instant kave bez šećera.

Gold choxa 3 u 1 SteviQ Original

Za ljubitelje čistog okusa kave Gold choxa je odlična vijest. U svojoj omiljenoj aromi kave koju lako prepoznajete, možete uživati bez šećera i na dosad neviđen način harmonije slatkoće uz SteviQ sladilo. Visok sadržaj kave u odnosu na slične proizvode daje Gold Choxa kavi moć da isporuči okus koji točno očekujete od vrhunskih kava, ali bez šećera. Uživajte u funkcionalnoj 3 u 1 kavi, obogaćenoj vlaknima, bez brige o slatkim kalorijama.

Gold Choxa SteviQ Kakao napitak

SteviQ u kombinaciji s 25% kakaovca i inulinom, dobili smo Gold Choxa kakaov napitak. Fantastičnog punog okusa, s čak 25% kakao udjela i kakao maslaca, ali bez dodane fruktoze. Jedna vrećica (15 g) daje samo 65 kcal, uz nutricionistički balansiran sadržaj ugljikohidrata, masti i bjelančevina. SteviQ na bazi stevije, prirodne masti i sadržaj inulina daje kakao napitak koji je puno više, savršeno ujedinjuje traženi okus i svojstva kakaa, bez opterećenja dodanim šećerom a prijateljski za probavu.
Gold Choxa kakao topli napitak može se pripremati s mlijekom ili s vodom, bogate arome i punog okusa zbog visokog kakao udjela i pravog kakao maslaca.