SteviQ box life displej

Prirodno & zdravo biramo SteviQ life

SteviQ® i Gold Choxa® asortiman proizvoda prezentiran u prekrasnoj drvenoj kutiji, gravirani dekor za ugodan i prirodni izgled u prostoru. Izbor Gold Choxa proizvoda zaslađenih bez šećera sa stevijom pakiran je u savršeni displej koji odgovara u ponudu svakog kafea, bistroa, restorana ili klasične kavane, ali također i u velike urede s čajnom kuhinjom. Bez šećera je danas izbor koji je standardno očekivanje kupaca i trebao bi biti sastavni dio svake bolje ponude ugostitelja, ne više kao iznimka. Živimo u svijetu opterećenom prehrambenim pitanjima i problemom težine. Bez obzira da li birali kakao napitak za mlađe, vruću čokoladu za delikatesama izbirljiva nepca, ili šalicu 3 u 1 kave kao omiljeni dnevni napitak, u SteviQ box ponudi možete pronaći sve. Svi proizvodi su zaslađeni stevijom bez šećera, obogaćeni inulinom za njegu probavnog trakta i umirujući osjećaj, sa svojim nutricionistički dizajniranim sastavom, Gold Choxa proizvodi su odličan izbor tijekom cijele godine.

STEVIQlifeboxGold Choxa bevSteviQ limunada

Svakako nije za izostaviti SteviQ kao prirodno rješenje za zaslađivanje, na bazi stevije i s 0 kcal je najbolji izbor ako želite savršenu prirodnu limunadu. Tražite li osvježenje ili vitaminski poticaj zdravih sastojaka limuna, stevija se toliko dobro kombinira s limunom da ćete šećer izbaciti iz ove kombinacije kako ne bi remetio očekivani hranjivi učinak ovog supervoća.


SteviQ life box sadržaj

Svako pakiranje SteviQ life display box sadrži 10 pojedinačnih doza vrećica kave Gold Choxa coffee 3 in 1 za svaki okus (vanilija, čokolad, original), Gold choxa kakao, Gold Choxa bijela vruća čokolada, Gold Choxa tamna čokolada, te naravno, uz kutiju SteviQ prirodnog sladila s 250 pojedinačnih vrećica stolnog sladila.

steviqbox sastavsteviqbox steviq_s